Beşiktaş Duvar Tablosu Solidworks çizim

       Paylaştığımız çizim Beşiktaş spor kulübünün armasından oluşan bir duvar tablosudur. Solidworks de çizilmiştir.Katı sheet metal ve montaj unsurları kullanılmıştır. Bütün harfler ve rakamlar ayrı ayrı çizilmiştir. Arzu edildiği takdirde CNC kesime uygun olarak çizilmiştir. 





      Bu çizim aynı  zamanda  imalatı yapılmış  içerisine de beyaz led ışık takılarak güzel bir aydınlatma objesi olmuştur.Bu tablodan yola çıkarak kısaca Beşiktaş Spor Kulübünden de bahsetmek istiyorum ;

        Beşiktaş Spor Kulübü 1903 yılının mart ayında kurulan bir spor kulübüdür. Kuruluşundan bu yana hep siyah beyaz renklerini kullanmıştır. Beşiktaşın kara kartal sembolü ise taraftarların " Haydi Kara Kartal " şeklinde yapmış oldukları tezahüratlar nedeni ile bu şekilde sembol kabul edilmiştir.
       Beşiktaşın ilk futbol takımı Resul, Rıdvan, Behzat, Dr. Sabri, Kazım, Sadi, Dr. Mehmet, Asım, Şeref, Dr. Ali ve Fahri den oluşmuştur.Beşiktaş tarihin deki ilk şampiyonluğu 1920 yılında kazanmıştır.

        Aşağıdaki butonu tıklayarak solidworks çizim dosyasını indirebilirsiniz.


       
       Çizimlerle ilgili yorumlar ve eleştiriler yapabileceğiniz açık bir platformdur  TeknikResimHane bu  sebeble istediğiniz gibi yorum yapabilirsiniz.

Diğer yayınlarımızı da okumanızı ve paylaşmanızı tavsiye ederiz.

                                                                                   TeknikResimHane   
                                                                                          Demir Can








3 yorum:

  1. Hem çizim paylaşıp hemde bazı konulara değinmeniz çok güzel dogrusu

    YanıtlaSil
  2. Tebrikler teknikresimhane dosyalari paylasmanizdan dolayi ayrica tesekkur ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Yaptığınız çizimler çok güzel

    YanıtlaSil