Solidworks Ofis Cizimi

Ofisler  mağlum günlük hayatta en çok zaman geçirdiğimiz yerlerdir.Nasıl ki yaşadığımız evlerin,kullandığımız araçların kaliteli ve kullanışlı olmasını istediğimiz gibi ofislerin de çalışma alanlarımızın da bu standartlara uygun olması gerekmektedir. Çalışma performanslarımızın artması için ofis düzeni,yerleşim planı  çok önemlidir.



Bu günkü paylaşımım da ofis yerleşim için solidworks  ten yardım aldığım bir çalışmamı paylaşmak istedim. Zamanında çalıştığım bir firmanın yeni düzenlediği ofiste yerleşim planlamasını solidworks te çizimini yapıp yerleşimi bu doğrultu da  tayin etmiştik.  Böylelikle hangi masanın ne şekilde yerleşeceğini  araların da ne kadar mesafe olmasın gerektiğini hangi yönlere bakması gerektiğini anlamamıza yardımcı olmuştu. Bu solidworks  çalışmasında ofis ölçüsü masa ve sandalye ölçüleri birebir orijinal ölçüleridir. Bu tarz bir çalışma yeni yerleşim olan bir ofis için önceden masa ve sandalyelerin yerlerini belirlemek açısından  çok yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.




TeknikResimHane solidworks, autocad, 3d max teknik çizimlerini rahatlıkla indirebileceğiniz; bu çizimlerle ilgili yorumlar ve eleştiriler yapabileceğiniz açık bir platformdur. Bu  sebeple istediğiniz gibi yorum yapabilirsiniz.

Diğer yayınlarımızı da okumanızı ve paylaşmanızı tavsiye ederiz.

                                                                                   TeknikResimHane   

                                                                                          Demir Can

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder