Mimari Teknik Resim - Architectural Drawings

   Mimari bildiğiniz üzere binaları ve diğer fiziki yapıları tasarlamak için kullanılan bir sanat yada bilimdir.Mimarlık mesleğinin kapsamına dini yapılardan saraylara,bir kentin dokusunda oluşturan basit konut tiplemelerine kadar her türlü açık ve kapalı mekan ve çevre girer.Mimarlık ve yapı sektörü birbirleriyle direkt ilgilidirler.
   
 Burada sizlerle mimarların kullanımına ihtiyaç duyduğu bir kaç resim paylaşıyorum.Bu dosya dwg formatlıdır. Çizimlere bakarak mimarlar mimari yapıları veya detayları çizerken nelere dikkat ediyorlar,hangi detaylar üzerinde duruyorlar bunu anlayabilirsiniz.Dosyamızın içinde Cami minberinden,teras balkon korkuluklarına,kapı modellerinden merdiven detaylarına kadar farklı resimler bulacaksınız.Bu dosyamızı isterseniz aşağıdaki butonu tıklayarak indirebilirsiniz.

English

Architecture, buildings and other physical structures are used to design the art.The scope of the profession of architecture, religious buildings, palaces, there are many places like houses.Architecture and construction industry are directly related to each other.Here you need to use with the architects would like to share a few pictures.
Looking at the drawing, you can contribute to your education.This file format is DWG. If you want you can download the file.





Bumerang - Yazarkafe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder